Emperi Försäljnings AB har funnits i sin nuvarande form sedan 1986. Produkterna har tagit form utifrån egna erfarenheter och idag har företaget gedigna kunskaper inom kyrkogårdsskötsel.Samtliga våra produkter håller mycket hög kvalitet och tillsammans med hög service erbjuder vi marknadens mest genomtänkta totallösning för rationell, ergonomisk och kvalitetsinriktad skötsel av utplanteringsväxter på gravplatser. Vi har utvecklat ett helhetskoncept för gravplatsskötsel. I helhetskonceptet ingår: Fri support, utbildning, växt- jordförslag samt tillbehör.

Alla Emperi-produkter är svensktillverkade.

Historik

Emperi försäljning AB har funnits sedan 1986. Grundaren till Emperilådan är Thord Karlsson.
Det var under Thords tid som kyrkogårdföreståndare som han började att titta på möjligheterna att förenkla gravskötseln. Idéen han utvecklade bygger på en ”låda i lådan”. Han började sedan att experimentera med olika material och lösningar till Emperilådorna. Produkterna har därigenom tagit form utifrån egna erfarenheter och Thords gedigna kunskaper inom kyrkogårdskötsel.

År 2015 bytte företaget ägare och det är en förmån för oss att få förvalta och fortsätta utveckla företaget.  Vi är stolta över våra Emperilådor som håller en mycket hög kvalité och ser fram emot att fortsätta skapa nya produkter till våra kunder.

Varmt välkomna att höra av er till oss så får ni veta mer om våra fantastiska självvattnade blomlådor.

Emperi – möjligheternas blomlåda